<התאחדות אילת
ENGLISH
הצהרת נגישות

עידכונים וחדשות

סיון סירי
פטנק

התחרות השנתית לבתי ספר בקריקט

מאת: נאור גודקר | 12.11.2008
התחרות השנתית לבתי ספר בקריקט,
סוכות 2008 באר-שבע
 
 
בתי ספר אפיק, מענית ו' ומענית ה' השתתפו השנה בתחרות השנתית לבתי ספר שהתקיימה במגרש נאות-לון, בבאר שבע.
 
במשחק הפותח של התחרות מענית ו' המועמדת לזכייה בתחרות הופתעה במשחק מותח עד הכדור האחרון על ידי מענית ה', כשהם צריכים רק להימנע מלהיפסל ואם כדור אחד אחרון , נפסל יובל בטאן (מענית ו') אחרי שהכדור שנזרק אליו נתפס על ידי בר טובול (מענית ה').
שחקני מענית ה' שלא הספיקו לחגוג את הניצחון , עלו לאחר הפסקה קצרה למשחק נגד אפיק וגם כאן התקיים משחק דרמטי עד הסוף כשאפיק מנצחים ממש לפני הסיום שנשארו רק 3 כדורים לסוף המשחק.
במשחק נוסף ניצחו מענית ו' את אפיק, כך נוצר מצב שלכולם היו אותו מספר ניצחונות ואותו מספר נקודות.
 
במסורת המשחקים במצב כזה הולכים לזריקות ( BOWL-OUT) לכיוון
המקלות( WICKET) - (הדבר דומה להכרעה בפנדלים כמו בכדורגל),
והקבוצה שתצליח לפגוע היא המנצחת.
הקבוצות ניסו וניסו והמצב נשאר צמוד עד לכדור האחרון של יובל קצב ממענית ה' שקבע את תוצאת הטורניר – ניצחון למענית ה'.
 
לשחקנים המצטיינים והבולטים נבחרו:
ירין אלול (אפיק), גל גרויסמן (מענית ו') ותומר קצב (מענית ה').
 
אוריאל שושן הקפטן של מענית ה' הניף את הגביע לקול צהלות השמחה של חבריו ותלמידי בית הספר מענית ה'.
 
מספר הורים שנכחו במקום מעריכם מאוד את פעילותו של המאמן גו'רג שידה וההתאחדות אשר משקיעה בספורט מיוחד זה, ומאירה את תשומת לב המנכ"ל שהילדים מחכים מידי יום ביומו לאימון ותחרויות הקריקט.
 
בטורניר נכח נציג ההתאחדות , נאור גודקר – מנכ"ל ההתאחדות, אשר ברך את הזוכים ואת השחקנים המצטיינים, שיבח את פעילותו של גו'רג שידה מאמן הנוער הנצחי והמצליח.
כל המאמרים





הצהרת נגישות