ליגת קריקט חוצה גבולות
סיכום משחק בין חורה פקיסטן נגד אפיק הודו
חורה פקיסטן – 47 & 16 סה"כ 63
אפיק הודו – 25 & 32 סה"כ 57
מזג אוויר אביך, 30 מעלות צלסיוס וסופת חול קייצית – כל אלו חיכו לשחקני הנוער של קבוצות חורה פקיסטן ואפיק הודו, אבל זה לא הפריע לשחקנים להציג את יכולתם ולשחק את המשחק המתוח והצמוד ביותר שהיה עד כה בליגה.
על הנייר, יחסי הכוחות היו לטובת צעירי חורה, אך צעירי אפיק הודו הוכיחו שהם מתקדמים ומשתפרים ממשחק למשחק.
המשחק נפתח בהתאם ליחסי הכוחות, כאשר חורה צוברת בסיבוב הראשון 47 נקודות ומצליחה להשאיר את אפיק על 25 נקודות בלבד.
כאשר הכוכב של חורה - עדנן אבואלקלאין צבר 3 פסילות של שחקנים בארבעה כדורים בלבד, נראה היה שהכל הולך לפי התכנון.
הסיבוב השני התחיל ואיתו ריח של הפתעה באוויר.
צעירי אפיק החלו להאמין ביכולתם להפתיע וגרמו לצעירי חורה לצבור עוד 16 נקודות בלבד ולהגיע לתוצאה נמוכה של 63 נקודות, כשלירן לוין צובר 3 פסילות רצופות של שחקני חורה, כשכל הפסילות, מלבד אחת, היו תפיסות של שחקני השדה וזאת על אף התנאים הקשים.
צעירי אפיק נראו מעודדים מיכולתם לעצור את צעירי חורה, האמינו ביכולתם להביא להפתעה וידעו כי עליהם לצבור 39 נקודות מתוך 72 כדורים - משימה קשה אך אפשרית. ואכן, צעירי אפיק הצליחו לצבור נקודות בהדרגה והגיעו ל-57 נקודות.
במצב בו הם צריכים עוד 7 נקודות בלבד מ-18 כדורים וחובט אחרון לפני פסילה, הנצחון השני נראה קרוב מתמיד, אך כמו שקורה במשחקים עם תוצאה נמוכה, החובט המצטיין של אפיק נפסל והאצבע של השופט עלתה מעלה והורתה על תום המשחק!
חורה ניצחו בהפרש 7.
